Hur kan vi hjälpa dig idag?

Uppdatering av ZOOM integrationen

Fredag den 8 september 2023 så stänger Zoom ner den gamla versionen av integrationen. För att kunna fortsätta arbeta med Zoom i EduAdmin efter det så måste ni uppgradera till den senaste versionen, vilket ni enkelt gör inifrån EduAdmin. Observera att den som uppgraderar också måste vara en administratör i ert Zoom-konto.

1. Logga in i EduAdmin och gå in på Företagsinställningar -> Administrera -> Integrationer (eller klicka här)
  2. Klicka på "Klicka här för att uppdatera kopplingen genom att lägga till EduAdmin-appen i Zoom"
  3. Du slussas nu vidare till Zoom där du får logga in och godkänna att EduAdmin-appen får åtkomst till ert konto i Zoom

När appen är godkänd och tillagd i ert Zoom-konto så är allting klart.

Uppgraderingen kommer inte att påverka era möten eller er data, eller hur ni arbetar med Zoom-möten i EduAdmin. Det enda som ändras är hur EduAdmin kommunicerar med Zoom, och uppgraderingen är ett tekniskt krav från Zoom.

Ni behöver enbart göra den här uppgraderingen en gång.

Om du har några frågor eller funderingar så får du gärna ringa in till oss eller svara på detta mejl så hjälper vi självklart till.